Dečiji strahovi, problemi sa spavanjem i kako ih prevazići


Dečiji strahovi, problemi sa spavanjem i kako ih prevazići - tema za koju ste bili posebno zainteresovani, a o kojoj će diskutovati Marija Stojković, psihijatar, dečiji i adolescentni psihoanalitički psihoterapeut i Olga Borovnica, sistemski porodični psihoterapeut.

Razgovor će voditi Maša Valkanou, sistemski porodični terapeut i edukant dečije i adolescentne psihoanalitičke psihoterapije.

Uključujemo se uživo na našoj Facebook stranici, u četvrtak 18.06.2020. u 19.30 časova.

Upoznajte se sa našim gostima:

Marija Stojković, psihijatar, dečiji i adolescentni psihoanalitički psihoterapeut i psihoanalitički psihoterapeut para roditelj-beba, 20 godina živela i radila u UK, predavač na Tavistock Klinici, Anna Freud Centru, Univerzitetu Essex. Pripada Asocijaciji grupnih i individualnih psihoterapeuta, supervizor i edukator Udruženja za dečiju adolescentnu psihoterapiju Srbije (UDAPS). Posebno interesovanje i karijerna posvećenost su bebe.

Olga Borovnica, sistemski porodični psihoterapeut, zaposlena u Gradskoj Bolnici u Dečijoj kući, radi sa decom i porodicama sa raznim teškoćama, počevši od razvojnih kašnjenja i raznih životnih kriza do anksioznih poremećaja, tikova, poremećaja u ponašanju.

Pridružite nam se!


Podeli ovaj članak